< 1/ >

STAPPENPLAN

U bent op zoek naar een woning die past bij hoe u nu – en straks! – wilt leven. Benieuwd of de woningen in De Bongerd in uw plaatje passen? Kijk rustig rond op de site en laat u verrassen en inspireren. Wist u dat u door ons uw woning compleet woonklaar kunt laten opleveren?

STAP 2. AFSPRAAK MAKEN

U bent enthousiast geworden over de woningen in De Bongerd! Natuurlijk wilt u uw specifieke woonwensen graag bespreken met onze experts. Maak daarom snel een afspraak met één van de makelaars. We ontmoeten u graag! De makelaar matcht samen met u uw woonwensen en het actuele woningaanbod.

STAP 3. FINANCIERING REGELEN

Nu u serieus overweegt om een huis in De Bongerd te kopen is het moment aangebroken waarop u bekijkt of uw wensen financieel realiseerbaar zijn. Vooraf heeft u natuurlijk al een richtbedrag bepaald, maar het is verstandig om dit nog eens goed door te nemen en een verantwoorde keuze te maken.

STAP 4. KOOP: DE BONGERD WORDT UW NIEUWE (T)HUIS

De buurt voelt goed, het huis past perfect bij uw woonwensen en u hebt de financiering rond. Kortom, u heeft besloten om uw droomhuis in De Bongerd te kopen. De handtekeningen kunnen worden gezet. Gefeliciteerd, vanaf nu ben u officieel eigenaar van uw nieuwe (t)huis!

STAP 5. MAAK VAN UW HUIS UW THUIS

Nadat u alle officiële zaken hebt geregeld, breekt de fase aan waarin u van een huis echt uw thuis gaat maken.

STAP 6. U HEEFT UW EIGEN WOONADVISEUR

Onze woonadviseur houdt u op de hoogte tot het moment dat u de sleutel van uw nieuwe woning ontvangt. Voor eventuele vragen of opmerkingen is hij vanaf nu uw persoonlijk aanspreekpunt.

STAP 7. START BOUW

Spannend! De bouw van uw huis begint. Elke gelegde steen brengt uw thuis weer wat dichterbij. Op facebook vindt u alle laatste updates over de bouwvoortgang.

Ook zullen we geregeld bezoeken aan de bouwplaats organiseren, waar één van onze trotse bouwers u en een aantal buren rondleidt. Heeft u meteen de kans alvast mooie foto’s te maken. Stuur ze naar ons op of plaats ze op facebook, dan kunnen u en uw buren deze updates weer delen met vrienden en familie!

STAP 8. ONTVANG DE SLEUTEL VAN UW NIEUWE THUIS

Het moment suprême is daar: de sleuteloverdracht. U komt binnen in een woning die al duidelijk uw signatuur draagt… Welkom thuis!

Als u voor een totaalpakket hebt gekozen, heeft u bovendien geen klusstress. Uw meubels, gordijnen en accessoires kunnen meteen op hun plek. Tijd om te genieten van uw nieuwe thuis, gefeliciteerd!

STAP 9. LEKKER WONEN

Uw huis is inmiddels helemaal uw thuis.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wonenindeb/domains/wonenindebongerd.nl/public_html/wp-content/themes/bongerd/page.php on line 29