< 1/ >

U bekijkt nu woningtype i

Bouwnummers: A18i, D81i

De penthouses zijn gelegen op de vierde verdieping van woongebouw A en D.  Het gaat om een comfortabel appartement met een woningoppervlakte van 131 m2. Het appartement heeft in de basis 2 slaapkamers en een separate study welke ook als slaapkamer gebruikt kan worden. De woonkamer heeft door zijn karakteristieke vorm extra hoogte waardoor dit appartement zeer ruimtelijk wordt ervaren. Via een schuifpui is het grote buitenterras te bereiken met een oppervlak van 28m2. Het appartement komt 2 keer voor in woongebouw A en D.

Klik op bovenstaande afbeelding voor meer beelden en de plattegronden van deze woning.

In de beelden die bij het doorklikken worden getoond, betreft het een voorbeeld plattgrond. Echter appartement type i komt 2x voor verdeeld over de woongebouwen A en D. Tussen de bouwnummers zitten verschillen in de oriëntatie van de appartementen en de buitenruimte.

* De genoemde v.o.n.-prijs is o.b.v. canonbetaling. Lees hier alles over erfpacht en canonbetalingen en bekijk de kavels, prijzen en beschikbaarheid van de woningen.

* Een huis waarin u zich helemaal thuis zult voelen, dat is wat u wilt. Laat u verrassen en inspireren met de vele mogelijkheden die worden geboden in de diverse woonsferen.

Deel deze woning

Kenmerken

2 woningen | nog 0 beschikbaar

131m2 Woonoppervlak
4 Kamers
2 + 1 study Slaapkamers
28m Balkon / Terras

  • Woonkamer met royale study
  • Praktische keuken met ruimte voor eettafel
  • Badkamer met douche, wastafel, thermostatische mengkranen
  • Inpandige berging op de begane grond