< 1/ >

WOONSFEREN

Uw appartement, uw thuis

Wij snappen maar al te goed dat u van het appartement uw thuis wil gaan maken. Ieder mens is anders en heeft zijn eigen woonwensen. Wil je zelf klussen of laat je het liever doen? In de Bongerd is van alles mogelijk. U kunt kiezen voor een casco appartement of juist alles laten aanbrengen. Denk aan een luxe keuken, een luxere badkamer of toilet of het afwerken van de wanden. U zet zelf de laatste puntjes op de i en verhuizen maar. Hieronder vast enkele woonsferen ter inspiratie.

City Chic

    

City Chic: Haal het rijke gevoel van het Amsterdamse stadsleven naar binnen met comfort en luxe. Denk bij deze moderne stijl aan neutrale kleuren, zwart, wit en beige, in luxe, hoogwaardige afwerkingen. Chroom, staal en hout, glanzend, met een vleugje glamour in de vorm van goud- en zilvermetallics, spiegels en dergelijke. Omdat in deze strak-elegante woonstijl de kleuren bescheiden zijn, regeren de texturen. Neem daarom liever stoffen met ingeweven danwel gedrukte patronen. Een warme houtstructuur op de vloer geeft de ruimte een huiselijk, intiem en comfortabel gevoel.

Noorderlijk Wonen

  

In hartje Amsterdam wonen en ervaar toch licht, ruimte en rust in uw interieur. Dat kan met Scandinavisch wonen. Het is de trend van het moment. Denk hierbij aan vergrijsde patsels, geschilderde meubels in wit, crème en grijstinten, zeer licht en luchtig. Maar ook kleuren zoals taupe en lichtblauw. Simpele raambekleding (bijvoorbeeld rechte, linnen gordijnen). De lichte tinten worden gecombineerd met grafische patronen. Spiegels reflecteren het daglicht waardoor het interieur ruimtelijker wordt. Weinig massieve’ meubels, dus liever een bank op pootjes. Een lichte vloer maakt de ruimte optisch groter.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/wonenindeb/domains/wonenindebongerd.nl/public_html/wp-content/themes/bongerd/page.php on line 29